19 Ekim 2015 Pazartesi

Parsel Editörü Hakkında

Parsel Editörü Hakkında

Parsel Editörü Uygulaması ile nokta ve parsel verilerinin sayısal ortama aktarılması ve aktarılan veriler ile teknik işlemler yapılması sağlanır. Program diğer uygulamaların yaptığı çoğu şeyi yapabilir ve geliştirebilir. Basit arayüzü ve hızlı işlem özelliği ile diğer uygulamarda yaptığınız herşeyi burada daha hızlı ve daha doğru yapabilirsiniz.

Parsel Editörü ile Nokta Verilerini Koordinat , Takeometrik ve Prizmatik formatlarında Pratik Şekilde Girebilir ve Anında Sonuç alabilirsiniz. Üstelik ortaya çıkabilecek hataların çoğunu algoritmaları sayesinde tanır. Nokta Adı ve Koordinat İşlevleri ile bir çok pratik işlemi anında yapabilirsiniz.  Oluşturduğunuz noktalar ile parsel oluşturabilir, bu parseller ile Tapu Kaydı Sorgulama, Google Earth’da Gösterme vb işlemleri yapabilirsiniz.   Oluşturulan verileri kamuproplus,kpp,kap vb. dosya türlerinde de kaydedebilirsiniz.

Parbis ile veri girişini sesli komut ( Text to Speech teknolojisi ) ile bilgisayarınıza okutabilir ve kontrol yapabilir yada tersi işlem ile yine sesli komut ile ( Speech to Text teknolojisi ) okuduğunuz koordinat ve parsel çevirmelerini programa aktarabilirsiniz.


Parsel Editörü Tabakalı Yapısı sayesinde yaptığınız tüm işlemleri Başta Netcad olmak üzere Autocad, Mıcrostatıon , Arcgıs, MapInfo,Geocad Vb. Bir Çok Cad Veya Gıs yazılımına otomatik aktarabilirsiniz.

Parsel Editörü, Cad Programından Bağımsız Parsel ve Nokta Editörlerini İçeren Gelişmiş bir uygulamadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder